Profile

Join date: Oct 18, 2022

About

Hur man hittar varumärket på en köksblandare


Det är viktigt att veta var du hittar märket på din köksblandare. Detta är särskilt viktigt om du vill få en ersättare om något går fel. Att känna till denna information kan också hjälpa dig att få garantitäckning för din kran. De flesta tillverkare erbjuder garantier, men de flesta täcker bara kranen om du köpte den från dem.


Använd ficklampa


Varumärket på din kran står ofta på en skärmplatta under kranen, men det är viktigt att veta var det är. Om den är liten eller svår att läsa kan du använda en ficklampa för att söka efter den. Andra ställen att titta på är skyddspappen och pipen. Vissa kranar har till och med en logotyp på dem.


Modellnumret är också viktigt. Detta nummer kan placeras på undersidan av pipen, skölden eller på baksidan av den vackra ringen vid botten av pipen. Du kan också kontrollera manualen som följde med din kran. Om du inte hittar modellnumret kan du även kolla på tillverkarens hemsida.


Välj en mer prisvärd kran


Även om du kan bli frestad att välja en mer prisvärd kran, är det bäst att köpa ett märke med ett starkt rykte. Dessa företag kommer att ha en garanti och erbjuda dig det utseende och de funktioner som passar ditt kök bäst. Utöver detta kan vissa märken också ha bättre funktioner än andra.


Finishen på din kran kan också vara en viktig faktor. Medan krom är den vanligaste finishen, är borstat rostfritt stål ett annat populärt val. Den matchar de flesta andra vitvaror, vilket gör den till ett bra val för köket. Finishen påverkar också hur motståndskraftig din kran är mot rost. Vissa ytskikt är lättare att rengöra än andra.


Köp en ny köksblandare


När du funderar på att köpa en ny köksblandare, tänker du förmodligen först på din lokala hemförbättringsbutik. Men online-återförsäljare erbjuder ofta ett större urval än lokala återförsäljare. Det finns dock vissa nackdelar med att köpa online. För det första tenderar nätbutiker att ha högre priser.


Visa märkeslogotypen


En annan metod för att hitta varumärket på en handfat mässing är att titta på dess logotyp. Många tillverkare kommer att visa varumärkeslogotypen på sina förpackningar. Logotypen kan också finnas på pipen eller handtaget. Om din kran inte är ren kanske du inte kan se märkeslogotypen på pipen.


Vissa köksblandare har beröringsfria funktioner. Med denna typ av kran måste användaren bara vifta med handen inom 4 till 5 tum för att aktivera kranen. Den här funktionen är användbar om du diskar i diskhon. Dessutom har vissa kranar filterindikatorer, som förhindrar att stående vatten sugs tillbaka till stadens vattenförsörjning. Dessutom blockerar många av dem flödet efter sex till åtta sekunders inaktivitet.


Köksblandare finns också i en mängd olika stilar. En ettgreppskran har ett enda handtag och är lättare att justera vattentemperaturerna. Dubbelgrepps kranar har två handtag och en spruta.

Sugi Rahmawati

More actions